Despre Marcris

Punem accent pe înțeles. Prin profesia de traducător, pe lângă calitate, rapiditate și corectitudine, dorim să punem accent și pe detalii și înțelesuri exacte. Am tradus zeci de mii de documente și mii de conversații în județul Constanța, dar și în țară și chiar de peste hotare, traducând din și în peste 30 de limbi și oferind întotdeauna cea mai bună calitate la cel mai mic preț. 

 Oferim o gamă bogată de servicii (traduceri autorizate, interpretariat, apostile, etc.) și ne-am dezvoltat armonios în ultimii 10 ani atrăgând unii din cei mai buni traducători din țară, profesioniști cu experiență îndelungată. Echipa noastră este formată din oameni agili, inteligenți, vorbitori nativi a cel puțin două limbi și cu o intuiție deosebită când vine vorba de traduceri sau interpretariat.  

 Încă din primii ani de activitate am dezvoltat relații durabile, bazate pe respect și încredere, cu sute de companii din județul Constanța și nu numai, care ne solicită serviciile în mod constant. Poate a fost de ajutor și politica noastră de a oferi cele mai bune prețuri, dar mai mult decât avantajul prețului corect a contat, probabil, faptul că fiecare din clienții noștri a găsit întotdeauna personal pregătit, gata să răspundă oricăror solicitări cu zâmbetul pe buze și să ofere toate informațiile necesare. 

 Printre principiile de bază ale firmei noastre se numără corectitudinea. Modul nostru de lucru este transparent, clientul știe întotdeauna la ce să se aștepte și când îi vor fi livrate documentele, ne ținem întotdeauna de cuvânt și propunem oferte corecte.

 Transparența continuă chiar și în promovarea noastră în care nu veți găsi niciodată prețuri mai mici ca în realitate sau promisiuni false. Oferim calitate și prețuri competitive și veți descoperi acest lucru din momentul în care trimiteți primul e-mail sau când ne treceți pragul. 

 Credem cu tărie că nu putem face compromisuri în ceea ce privește calitatea traducerilor sau interpretărilor realizate, dar suntem suficient de flexibili pentru a putea crea oferte personalizate nevoilor și cerințelor fiecărui client în parte. 

 Rapid, bine, de calitate! Știm însemnătatea acestor cuvinte pentru tine atunci când ai nevoie de o traducere, o apostilă sau de interpretariat. De aceea suntem întotdeauna pregătiți pentru a livra sau oferi servicii în cel mai scurt timp posibil. Ne mândrim cu timpi de livrare excelenți și vom face întotdeauna tot posibilul că dumneavoastră să fiți mulțumit de serviciile oferite de Marcris Best Solutions.

 

 Va așteptăm la Marcris pentru cele mai bune soluții de traduceri autorizate, interpretariat și apostile.