Apostile

Ai nevoie de apostile? Poți apela la noi pentru a obține documentul de care ai nevoie în cel mai scurt timp posibil.
 
 
        Acte pentru care putem aplica Apostilă de la Haga sunt următoarele
 
  •  certificate de naștere 
  •  certificate de căsătorie 
  •  certificate de deces 
  •  certificate de cazier judiciar 
  •  adeverințe prin care se atestă domiciliul și cetățenia persoanei 
  •  adeverință care atestă starea civilă 
  •  acte de studii 
  •  adeverințe medicale 
 
      sentințe de divorț, copii legalizate, declarații, împuterniciri, procuri 
      acte de firmă: act constitutiv, act adițional, CUI, certificat de mențiuni, certificat constatator, bilanț, balanța, etc. 
 
 
Conform Convenției de la Haga, actele care sunt folosite în afara țării, pentru a fi recunoscute, au nevoie de o parafă numită Apostilă. Aceasta este o ștampilă cu o formă identică în toate țările membre ale Convenției de la Haga ce se aplică pe un act legalizat și atestă recunoașterea actului respectiv. 
   România a aderat la convenția de la Haga în 16 martie 2001 iar această aderare a ușurat extrem de mult procesul de recunoaștere a unor documente originale emise de autoritățile din România de către autoritățile din alte țări. 
Te poți  baza pe serviciile noastre chiar şi în regim de urgenţă pentru vizarea atât a actelor de studii cât și a celor solicitate de Ministerul Afacerilor Externe .
Firma noastră furnizează serviciul de traducere autorizată a documentului original și a apostilei, dar preia și întreg procesul de apostilare, legalizare și apostilare/supra-legalizare astfel încât tu vei scăpa de drumuri repetate la diverse instituții publice.
 
 Apostilarea prin intermediul firmei noastre se realizează rapid, iar prețul oferit, în funcție de tipul de document și de limba în care se face traducerea este unul deosebit de avantajos pentru dumneavoastră.
 
 Pentru a obține cât mai repede apostila de care aveți nevoie, contactați-ne și vă vom comunica toate informațiile și actele de care aveți nevoie pentru a derula întreg procesul cât mai repede și eficient.